CLINT Lawyers & Mediators lanceert corporate arbeidsrechtkantoor

orange-corner-2-001

Update

Vandaag opent CLINT Lawyers & Mediators zijn deuren in Amsterdam. CLINT is gespecialiseerd in day to day arbeidsrecht, arbeidsrecht in fusie- en overnametrajecten en alternatieve conflictoplossing in arbeidsrelaties en samenwerkingsverbanden. CLINT is opgericht door Dennis Veldhuizen, Wouter Engelsman en Eric van Dam.

CLINT staat voor persoonlijke toewijding, pragmatisme en het vinden van de juiste oplossingen in plaats van het voeren van juridische debatten. Daarnaast staat CLINT voor openheid en een grote mate van kennisdeling.

De dagelijkse arbeidsrechtpraktijk van CLINT omvat alle aspecten van het Nederlandse en Europese arbeidsrecht, waaronder individueel en collectief ontslagrecht, medezeggenschapsrecht, onderhandelingen met vakorganisaties, het beoordelen van beloningssystemen, HR support bij fusies en overnames, het opstellen van overeenkomsten en procederen in arbeidszaken. Daarnaast biedt CLINT alternatieve conflictoplossing door (MfN gecertificeerde) mediation.

CLINT oprichters Dennis Veldhuizen, Wouter Engelsman en Eric van Dam zijn toegewijde experts met een gecombineerde expertise binnen vooraanstaande advocatenkantoren en executive board posities.

CLINT adviseert en procedeert ten behoeve van grote en middelgrote Nederlandse en internationale ondernemingen, key executives en ondernemingsraden. Daarnaast is CLINT strategisch partner voor professionele zelfstandigen en zakelijk partners in samenwerkingsverbanden.

Het advocatenkantoor biedt CLINT zijn cliënten het beste van beide werelden: excellente en gespecialiseerde advisering zoals wordt verwacht van de traditionele top advocatenkantoren, gecombineerd met een pragmatische aanpak, persoonlijke aandacht en acceptabele uurtarieven.

Partners van CLINT zijn erkend door Chambers & Partners en The Legal 500.

Juridisch advies nodig?

Kom in contact met een van onze arbeidsrecht advocaten of mediators. 

orange-corner-2-004

Over de auteur

CLINT | Littler

+31 20 8200 330

info@clintlittler.com

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Bekijk alle artikelen op onze blog.

Plan een adviesgesprek.

orange-corner-2-002
orange-round-corner-2-002

Een second opinion nodig? Of sparren over een casus? Kom in contact met een van onze arbeidsrecht advocaten of mediators.