Ethiek in de advocatuur Uitgelegd!

orange-corner-2-001

Ethiek in de advocatuur uitgelegd!

In onze podcast verkennen we essentiële onderwerpen binnen het arbeidsrecht en de advocatuur. Vanuit CLINT | Littler delen we graag onze kennis en ervaring met jou, zodat je beter geïnformeerd bent over belangrijke juridische kwesties die invloed kunnen hebben op jouw professionele leven.

In deze aflevering bespreken podcast host Jasper Hoffstedde en collega Eva Schneiders het cruciale onderwerp van ethiek in de advocatuur. We bespreken de kernwaarden en gedragsregels die advocaten leiden in hun dagelijkse praktijk, zoals de zorg voor de rechtsbescherming van de cliënt, onafhankelijkheid, partijdigheid, deskundigheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Leer meer over hoe deze principes de fundamenten vormen van een ethische en verantwoordelijke praktijk, en hoe ze van invloed zijn op de beslissingen en acties van advocaten in uiteenlopende juridische situaties.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste afleveringen en leer meer over hoe CLINT | Littler uitleg geeft over de nuances van het recht. Luister nu naar onze podcast en ontdek hoe wij de wereld van het recht verkennen en verduidelijken

Ontdek CLINT | Littler Explains! op jouw favoriete podcast platforms:

Spotify

Apple Podcast

Podbean

Vind een overzicht van alle CLINT | Littler Explains! podcastseries hier.

Let op deze podcast is in het Nederlands.

orange-corner-2-004

Over de auteur

Jasper Hoffstedde

+31 (0)6 280 24 654

jh@clintlittler.com

orange-corner-2-004

Over de auteur

Eva werkt als associate bij CLINT | Littler. Zij heeft eerst HBO-rechten gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen en heeft vervolgens de master Arbeidsrecht afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Eva deed in haar masterstudie onderzoek naar de ‘arbeidsrechtelijke positie van een bankmedewerker in het licht van de moraliteitseisen in de bancaire sector’. Tijdens haar studie heeft Eva werkervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren als student-stagiaire en juridisch medewerker.

Eva Schneiders

+31651951358

es@clintlittler.com

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Bekijk alle artikelen op onze blog.

Plan een adviesgesprek.

orange-corner-2-002
orange-round-corner-2-002

Een second opinion nodig? Of sparren over een casus? Kom in contact met een van onze arbeidsrecht advocaten of mediators.