Luister Waar Je Wilt, Thuiswerken Uitgelegd! – CLINT | Littler Explains! Podcast

orange-corner-2-001

Luister Waar Je Wilt, Thuiswerken Uitgelegd! - door Sander Theunissen

CLINT | Littler Explains! Podcast Season 2 Aflevering 2 – Luister Waar je Wilt, Thuiswerken Explained! Vers van de (audio)pers!

In Aflevering 2 van Seizoen 2 bespreken podcasthost Jasper Hoffstedde en een van zijn collega’s een interessant onderwerp in het arbeidsrecht. De luisteraar ontvangt eenvoudige en praktische tips over hoe het beste met uitdagende situaties om te gaan. Vandaag presenteren we Aflevering 2 – Luister waar je wilt, thuiswerken explained! – door Sander Theunissen

Wanneer zowel werkgevers als werknemers het eens zijn over waar werk moet plaatsvinden, kan het later aanbrengen van veranderingen uitdagend zijn. Vanwege de COVID-19 pandemie, toen veel mensen plotseling vanuit huis begonnen te werken, vond de Tweede Kamer het belangrijk om werknemers meer zeggenschap te geven over hun werkplek. Ze stelden een nieuwe wet voor genaamd de “Wet Werken Waar Je Wilt”. Ter voorbereiding op deze veranderingen hebben veel werkgevers hun beleid voor werken op afstand al flexibeler gemaakt.

In deze podcast bespreken Sander en Jasper wat er op dit moment gaande is, de recente stemming over de wet in de Eerste Kamer, en wat werkgevers moeten doen als een werknemer op afstand wil werken.

Waar is de podcast te luisteren?
Je vindt CLINT | Littler Explains! op de bekende podcastkanalen, zoals:

Spotify

Apple Podcast

Podbean

Vind hier een overzicht van alle CLINT | Littler Explains! podcast series

orange-corner-2-004

Over de auteur

Jasper Hoffstedde

+31 (0)6 280 24 654

jh@clintlittler.com

orange-corner-2-004

Over de auteur

Sander is counsel bij CLINT | Littler. Hij studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in 2009 afgestudeerd. Hij heeft ruim tien jaar ervaring in het oplossen van arbeidsrechtelijke en medezeggenschapsrechtelijke geschillen, zowel binnen als buiten rechte. Sander publiceert regelmatig, geeft lezingen en trainingen en is redacteur van het tijdschrift Rechtspraak Arbeidsrecht (RAR). In 2015 heeft hij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht van de Grotius Academie afgerond. Voor zijn indiensttreding bij CLINT | Littler was hij werkzaam als advocaat bij Lexence, HDK en BarentsKrans.

Sander Theunissen

+31 (0)6 114 99 465

st@clintlittler.com

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Bekijk alle artikelen op onze blog.

Plan een adviesgesprek.

orange-corner-2-002
orange-round-corner-2-002

Een second opinion nodig? Of sparren over een casus? Kom in contact met een van onze arbeidsrecht advocaten of mediators.